Terve pentu on onnellinen pentu

Koiranpennun omistaminen kotona voi varmasti olla tyydyttävää aikaa, ja ystävystyminen uuden pennun kanssa on yksi asia, jota monet meistä omistajina todella iloitsevat. On kuitenkin tärkeää, että varmistat, että olet vastuussa koirasi terveydestä ja kunnosta varhain heidän elämässään, jotta voit nauttia jännittävästä ja pitkästä siteestä heidän kanssaan. Saatavilla olevan huippuluokan lemmikkieläinten ruoan pentujen ravitsemuksen etsiminen on erinomainen menetelmä, jotta voimme tehdä tämän, mutta on olemassa valikoima erilaisia tuomioita, jotka on tehtävä älykkään päätöksen tekemistä varten.

Upouusi pentu talossa on todennäköisesti miellyttävä aika, ja yhteys pentuun on jotain, josta monet meistä omistajina todella nautimme. On kuitenkin välttämätöntä varmistaa, että olet vastuussa koirasi terveydestä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa heidän elämäänsä, jotta voit nauttia onnellisesta ja pitkästä siteestä yhdessä. Huippuluokan lemmikkieläinten ruoan pentujen ravitsemuksen etsiminen on erinomainen menetelmä meille kaikille, jotta voimme suorittaa tämän, mutta on olemassa useita erilaisia valintoja, jotka on tehtävä viisaan päätöksen tekemistä varten.

Ensisijaiset asiat, jotka sinun on ymmärrettävä, on yleensä se, että paras lemmikkieläinten ruoan pentujen ruoka, joka löytyy, ei aina ole ilmeinen vaihtoehto. Suurin osa kaupallisista yrityksistä, jotka väittävät voivansa huolehtia koirastasi nuoresta iästä lähtien, eivät aina tarjoa sinulle tehokkainta lemmikkieläinten ruokaa, joka voisi olla saatavilla markkinoilla. Totuuden aiheena saatat löytää, että monet tästä koiranruoasta koostuu pääasiassa yhdisteistä, jotka eivät välttämättä ole hyödyllisin vaihtoehto uudelle koirallesi. Varmista aina, että tutustut näihin yrityksiin etukäteen ja tutkit merkin huolellisesti.

Jos sinulla on vaikeuksia estää parasta kaupallista koiranruokaa, voit myös harkita eläinlääkärin pyytämistä vakaviin ehdotuksiin. Normaalisti eläinlääkärit ovat erittäin huolissaan koirasi terveydestä ja hyvinvoinnista, mutta he ovat yleensä tekemisissä ansaitakseen rahaa. Lemmikkieläinten ruokayritykset lähestyvät usein eläinlääkäreitä saadakseen heidät tarjoamaan vain tietyn version kaupallisesta koiranruoasta vastineeksi prosenttiosuudesta tai ehkä muista nähtävistä. Ei ole aina niin, että eläinlääkärin tarjoama ruoka ei ole hyväksi koirallesi, se ei vain ehkä ole tehokkain koiranruoka, jota koirasi pitäisi syödä.

Suurinta osa laadukkaista koiranruoista

jotka sattuvat olemaan siellä, ei yleensä ole tarkoitettu ostettavaksi paikallisesta lemmikkikaupasta. Tekemällä vähän kotitehtäviä Internetin kautta auttaa sinua tunnistamaan korkealaatuisia lemmikkieläinten ruokia, ja päädyt löytämään jakelijan alueeltasi. Toisinaan on mahdollista käyttää täsmälleen samaa koiranruokaa pennun koko eliniän ajan ja monissa tapauksissa suoraan aikuisvuosiinsa, mutta joskus voi olla ainutlaatuisia tarpeita ja ihanteellinen kaupallinen koiranruoka pentu voi muuttua vanhetessaan.

Siinä tapauksessa, että kaikki muu ei toimi, ja siksi olet edelleen huolissasi siitä, millaisia aterioita olet tarjonnut lemmikkisi, sinun ei pitäisi laiminlyödä mahdollisuutta luoda oma uusi lemmikkieläinten ruoka omassa kodissasi. Tämä ei ole vain tehokkain koiranruokakoira, jota koira voi kuluttaa varhaisen iän aikana, se on todella jotain, joka seuraa niitä koko elämänsä ajan ja saa ne olemaan mahdollisimman elinvoimaisia. Vaikka sinulla on paljon vaihtoehtoja, koska pentujen ateriat ovat mukanaPsychology-artikkeleita, hyvän mieltymyksen tuottaminen auttaa todennäköisesti kaikkia mukana olevia.